Hae
Colour Outside the Lines

Tämän hetken lempparein asu

*Sisältää mainoslinkkejä

Oltiin viime viikolla Puolassa mun esikoisen ja kahden ystävän kanssa. Siellä pääsi käyttöön tämä mun tämän hetken lempparein asu, jonka ostin Lindexiltä keväällä.

Mä en oikeastaan oo tykännyt sinisestä väristä vuosikausiin, mutta just nyt sininen resonoi vaatteissa tosi paljon. Tässä setissä mun mielestä on ihanaa, kun sininen on yhdistetty valkoiseen ja kuvio on hieman kuin kauniissa lattialaatoissa.

Settiin kuuluu a-linjainen hame, joka on mulle aika pitkä, koska oon vaan 155cm pitkä sekä lyhyt toppi. Mulla on näistä molemmista koko L.

Tämä ei oo ihan turhaan mun kaikista lempparein asu tällä hetkellä, koska tämä setti oli ihan täydellinen helteessä. Mulla oli mukana pinkki neule, jos tulisi viileämpää, mutta en sitä tainnut ottaa olalta pois ollenkaan.

Rakastan tätä asua myös siksi, että tämän materiaali on 100% puuvillaa. Ja se hivelee mieltä, koska yritän poistaa helposti sähköiseksi meneviä keinokuituja mun vaatekaapista.

Tää setti on siitä kiva, että tästä saa eri asusteilla ja kengillä helposti myös juhlaan sopivan asun.

Noi mun viime keväänä ostetut tennarit vetelee jo ihan viimeisiään ja oon jo melkein itkenyt, koska ne oli niin superhyvät jalassa. Ne alkaa kuitenkin hajota jo sekä sisältä että ulkoa ja mun on kohta pakko vaan heittää ne pois.

Harmittaa, koska hyviä tennareita on tosi vaikea löytää. Tai ainakin minusta tuntuu siltä. Usein ne on nimittäin liian kapeita varpaiden kohdalta ja pidempään kävellessä ne alkaa hangata.

Ostin jo uudet, paksupohjaiset tennarit, mutta ei ne tunnu yhtään niin hyvältä kuin nämä vanhat. Nämä vanhat alkaa kuitenkin näyttääkin jo niin kamalalta, että ehkä se helpottaa niistä luopumista.

Toppi: Lindex (*löytyy täältä)
Hame: Lindex (*löytyy täältä)
Neule: Selected Femme (*samantapainen täältä)
Laukku: (*samantapainen täältä)
Tennarit: Timberland (*samantapaiset täältä)
Aurinkolasit: Specsavers (*samantapaiset täältä)

Hei nyt muuten saa More at Lindex kanta-asiakkaana -25% normaalihintaisista tuotteista,, kun ostaa vähintään 20€:lla. Kannattaa siis nyt katsoa tarpeelliset kesävaatteet kuntoon! Tarjous voimassa 16.6.2024 asti.

Kerro kommenteissa mikä on sun lemppariasu tällä hetkellä❤️

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ASUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Mitä mä ostaisin Lindexin alesta?

Asioita, joita rakastan itsessäni

Uusin 2nd hand löytö – leopardikuvioinen mekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *