Hae
Colour Outside the Lines

Syödäänhän teillä maitohappobakteereja +ARVONTA

*Kaupallinen yhteistyö Fuko Pharma Oyn kanssa.
Meidän lapset on aina olleet tosi huonoja ottamaan vitamiineja nestemäisinä. Aina ruokailun jälkeen otetaan kuitenkin pureskeltavat xylitol-pastillit ja päätettiinkin testata menisikö purutabletit paremmin alas. Ja menihän ne! 
Ollaan nyt annettu lapsille Fuko Tabsin nallen muotoisia ja banaanin makuisia maitohappobakteereita, joissa on samassa myös d-vitamiini. Nämä maistuu lapsille niin hyvin, että he muistavat vaatia ne joka päivä eikä näin ollen unohdu d-vitamiininkaan syönti. 
Tablettien maku on lapsia miellyttävä ja jos pienempi unohtaa välillä pureskella niin tuo tabletti hajoaa suussa, joten en ole pelännyt tukehtumista. Tottakai häntä koko ajan niitä syödessä vahditaan, ettei vaan vahingossa tartu kurkkuun mitään. Koskaan ei voi olla liian varovainen! 
Maitohappobakteerien ja d-vitamiinin yhdistelmä auttaa vatsaa ruoansulatuksessa ja ne nostavat vastustuskykyä. Näin syksyllä koulujen ja päiväkodin alettua meillä ainakin yleensä alkaa kauhea sairastelukierre. Näiden avulla ollaan osaksi onneksi siltä vältytty. Keskimmäinen on tunnollisimmin ne tabletit muistanut eikä ole vielä ollutkaan kipeänä koko syksynä.
Itse olen tosi huono muistamaan kaikki vitamiinit, mutta nyt kun lapsilla on käytössä nämä nallet, niin samalla muistaa itsekin ottaa omat vitamiinit ja maitohappobakteerit. Selvästi huomaa omassa olossakin muutoksen, kun muistaa ne tunnollisesti syödä. Olo on paljon virkeämpi ja vatsa toimii paremmin. Nämä siis jäävät meillä käyttöön jatkossakin! 

Nyt teillä on mahdollisuus voittaa puolen vuoden Fuko Tabs Teddy Bear-tabletit!

 Osallistu jättämällä 1.10 mennessä kommentti, jossa kerrot montako lasta sinulla on ja minkä ikäisiä he ovat. Tai jos sinulla ei ole lapsia ja voitat, kenen lapsille haluaisit tabletit antaa. Muista jättää myös sähköpostiosoite (näkyy vain minulle), että saan otettua sinuun yhteyttä voiton osuessa kohdalle. 
Voit tuplata mahdollisuutesi voittoon osallistumalla arvontaan myös Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *