Hae
Colour Outside the Lines

Frozenin taikaa (sis. arvonnan)

Kaupallinen yhteistyö Lasten Oman Kaupan kanssa.
Meillä asuu yksi Frozeniin höpsähtänyt pikkutyttö. Siis oikeasti ihan hullaantunut. Frozenia on joka paikassa -seinätarroissa, vaatteissa, aamupala-astioissa ja leluissa. Aluksi ajattelimme sen olevan vain hetken huuma, mutta Anna ja Elsa ovat tainneet muuttaa meille pysyvästi. Esikoisella oli tämä sama villitys Tähkäpään kanssa nuorempana. 
Mutta siis Anna ja Elsa. Nuo ihanat siskokset Arendelista. Kävimme katsomassa elokuvan esikoisen kanssa elokuvateatterissa -Disney-faneja kun olemme. Frozen sulatti sydämet jo silloin ihanalla tarinallaan ja kivoilla lauluillaan. Disney-elokuvissahan parasta on ehdottomasti musiikki. B oli aivan liian pieni silloin, että olisi voinut elokuvateatterissa elokuvan katsoa tai tarinasta mitään ymmärtää, mutta katsoimme elokuvan myöhemmin yhdessä dvd:ltä. Tyttö oli ekasta kerrasta koukussa. Seuraavat viikot ja kuukaudet meillä ei pyörinyt televisiossa ruutuaikana mikään muu kuin Frozen. 
Elokuvahan taitaa olla K7, mutta kelasimme ekoilla kerroilla pelottavat kohdat ja lapsi ei tainnut vielä oikein tarinaakaan ymmärtää, koska hän rakastui täyttä päätä Hansiin. Hansista höpötettiin yötä päivää jossain vaiheessa ja kerrottiin, kuinka hän on ihana prinssi eteläsaarilta. Sittemmin ihastus Hansiin on tainnut hieman laantua. 
Saimme Lasten Omalta Kaupalta ihanan Frozen revontulten taikaa-setin meidän prinsessaa ilahduttamaan. Voi sitä riemun määrää, kun pakettia aukaistiin. Setissä on metallirasia Annan ja Elsan kuvalla, jossa voi myöhemmin säilyttää omia aarteitaan. Metallirasian sisältä löytyy Buldan kristalli-tarina pehmeäkantisena kirjana, värityskirja, tehtäväkirja, tussit, iso määrä tarroja sekä juliste. Meillä juliste pääsi koristamaan lastenhuoneen seinää. Julisteen takapuolella oli myös väritettävä kuva eli julisteesta voi valita kumman puolen haluaa esille. 
Tehtäväkirjan tehtävät olivat oikein sopivia 5-vuotiaalle, tosin osassa hän tarvitsi hieman apua lukemiseen. Kirja siis käy myös lukemaan oppineelle. Värityskirjassa ja tarinassa on sama teksti, mutta värityskirjassa pääsee itse värittämään tapahtumat. Ainut miinus, jonka tästä setistä löysin, oli ne tussit. Puuvärit olisivat olleet kivemmat, koska ainakin meillä 5-vuotias sai värittäessään tussin läpi eli väritykset näkyivät läpi paperista. Osassa sivuista taisi olla reikäkin, kun tyttö pääsi vauhtiin värityksessä. Onneksi puuvärit voi itse ottaa käyttöön niin halutessaan. 
Buldan kristalli-tarinassa pääsimme mukaan ihmeelliseen seikkailuun Kristoffin, Svenin, Olafin, Annan ja Elsan kanssa. He haluavat auttaa Bulda-peikkoa, jonka kristalli on hävittänyt hohteensa. Tarina tempaisi 5-vuotiaan mukaan aivan täysin. Tarinan täytyy oikeasti olla mielenkiintoinen, että B jaksaa sitä paikallaan kuunnella ja tämän tarinan aikana hän istui kuin liimautuneena viereeni. Kirjaa luetaankin vähintään joka toinen päivä, niin mieluinen kirja on. Lukeminen on hyvä tapa keskittää huomio vain keskimmäiseen, kun vauva on nukkumassa tai isänsä kanssa leikkimässä. 
Nyt Frozen-faneilla onkin mahdollisuus voittaa yllä näkyvä paketti itselleen (kuvassa meidän avattu paketti). Tästä paketista riittää puuhaa esimerkiksi tulevan kesän pitkille automatkoille tai sadepäiviksi mökille. Arvon kaksi rasiaa kaikkien alle kommentoineiden kesken. Muista täyttää myös sähköposti-kenttä, niin voin ilmoittaa mahdollisesta voitosta. Arvonta suoritetaan ensi viikon sunnuntaina eli 21.5.2017. Onnea arvontaan! 
*Kirjapaketti saatu Lasten Omalta Kaupalta.   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *